Welkom op mijn Site | Het kind met een onzichtbare handicap | Vitaliteit van Water | Magnetronvoedsel?Lees dan dit eerst even!! | Magnetron en Inductie, leve de gezondheid | De Gevaren van Elektrosmog | Colloidaal Zilver, het eerste redmiddel | De waarheid over Aspartaam!! | Vitaminen en Mineralen in 2006? Wat gaat er gebeuren?? | De rekening van 100 jaar Materialisme!!!! | Vrouwen in de vervroegde overgang, alsof het niets is!! | Noorwegen | Anna`s Favos Links | Gastenboek | Weblog | Wat is er aan de hand met onze voeding? | Rapport; Tekorten in de Nederlandse Voeding

Vitaliteit van water

Gezond water is van levensbelang. We kunen niet zonder water en gaan ervan uit dat het water wat uit de kraan komt, schoon, fris en zuiver is, dus ook gezond voor mensen, planten en dieren. maar is dit wel zo? Water voordat het uit de kraan komt wordt opgepompt en getransporteerd naar het waterleidingsbedrijf, waar het uiteindelijk wordt gezuiverd.

Maar over schoon water kunnen we nog lang niet spreken. Er blijven ondanks het water wel zeventig keer is gezuiverd, nog vele stoffen achter.Stoffen waarvan wij ons af moeten vragen, ofdit wel gezond is om te drinken.Persoonlijk denk ik van niet.Welke stoffen kunnen er nog achterblijven in het water?

Een volgende opsomming:

  Organische stoffen, gevormd door levende organismen, bevatten koolwaterstoffen. Voorbeelden: Eiwitten, pesticiden, olie, koolhydraten, plastics en vetten.

  Anorganische stoffen, worden niet door levende oganismen gevormd.Zoals; water, zuurstof, mineralen, zware mealen en zuren.

  Mineralen, vallen onder anorganische stoffen. Zoals; calcium, fosfor, chloor, koper, cadmium, asbest.

  BacterieŽn, eencellige plantaardige micro-organisme. E.colli en Salmonella 0,1 tot 10 micron.

  Virussen, micro- organismen die alleen in levende cellen kunnen groeien. hepatitus-A, Polio 0,01 tot 0,1 micron.

  Protozoa, eencellige dierlijke micro- organismen, veroorzaken diaree, 1 tot 20Ķm.  

Toch schijnt het veilig gesteld te zijn, voor de consument, om dit, om het zo maar te noemen dode water te drinken. Want wie denkt, dat het water nog enige levenskracht heeft, heeft het mis.. De energetische waarde van ons leidingwater,is onder de grens van Bovis. Deze stelt een gezonde grens aan van 6500.Leidingwater zit daar ver beneden,wat ons veel energie kost, inplaatst het ons de benodigde energie geeft.

 

Water is een energie met een geheugen. Een energie die vrij moet kunnen stromen, waarbij het water niet aan vitaliteit inboet. Sterker nog, de weg naar gezondheid en naar een schoon milieu loopt via het geheim van water.

 Water is in staat informatie op te slaan. Uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat in water, waaruit de schadelijke stoffen door waterzuivering volledig zijn verwijderd, vůůr en nŠ de zuivering dezelfde trillingsfrequenties zijn aan te tonen. Deze trillingen blijken precies toegekend te kunnen worden aan die stoffen die zich voor de zuivering in het water bevonden. Terwijl het water dus chemisch volledig is gereinigd, is het fysisch nog belast met trillingen van stoffen die daarvoor nog in het water aanwezig waren. Deze trillingsfrequenties van vervuilende stoffen hebben een nadelige invloed op lichaamsprocessen en groei van planten.

Wat is geopatisch belast water?

 

Het is bekend dat alle materie een specifieke trillingsfrequentie heeft, dus ook elk orgaan en elke lichaamscel, maar ook alle stoffen en materialen dus ook elk medicijn. Als je ziet hoeveel medicijnen er gebruikt worden, en je realiseert je dat al deze stoffen in het rioolwater terecht komen, kun je op je klompen aanvoelen dat dit een groot probleem aan het worden is, zeker met de wetenschap dat water een geheugen heeft.

Wat gebeurt er eigenlijk met het rioolwater ?.

Het rioolwater wordt via leidingen naar de rioolzuivering getransporteerd en daar gezuiverd, na het zuiveringsproces ziet het water er op het eerste gezicht weer schoon uit en wordt het water geloosd in het oppervlakte water of in de bodem geinjecteerd. Dus niets aan de hand zo lijkt het.

Maar onderzoekers hebben inmiddels aangetoond dat er wel degelijk iets aan de hand is met deze manier van werken.

Na onderzoek bleek namelijk dat voor en na de zuivering van het rioolwater zich dezelfde trillingsfrequenties van bepaalde medicijnen e.d.lieten meten. Daarmee werd aangetoond dat water een geheugen heeft. Dit betekent echter ook nadat het gezuiverde rioolwater geloosd wordt, het grondwater en/of oppervlakte water ook deze frequenties overnemen. Als je dan kilometers verderop weer water uit de bodem pompt, blijkt dat ook in dit water diezelfde frequenties voorkomen. Dit heeft ernstige gevolgen voor mens en dier, want het lichaam reageert hier op.

Eigenschappen van gevitaliseerd water.

De structuur van gevitaliseerd water is zichtbaar dikker dan van normaal leidingwater of bronwater.

Gevitaliseerd water is zachter van smaak.

Gevitaliseerd water kan uw immuunsysteem ondersteunen of versterken.

Gevitaliseerd water is een weldaad voor huid en haar.

Gevitaliseerd water kan de parasitaire resistentie van mens en dier verhogen.

Gevitaliseerd water zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen.

Gevitaliseerd water kan dieren in een gezondere conditie brengen.

Gevitaliseerd water kan bijdragen aan een gezond, fit, en vitaal lichaam.

Gevitaliseerd water ontlast de lever en de nieren en zorgt voor een betere doorbloeding.

Gevitaliseerd water zuivert via lichaamsvloeistoffen de cellen, weefsels en orgaansystemen.

Gevitaliseerd water heeft een diepwerkende ontgifting van het lichaam.

Gevitaliseerd water kan huidallergieŽn en overgevoeligheden laten verdwijnen of verminderen.

Gevitaliseerd water is weer vrij van schadelijke trillingsfrequenties en heeft weer een harmonische balans.

Gevitaliseerd water is heerlijk om in te baden of te douchen, en geeft een lichaam wat moe is direct weer energie.

 

WANNEER HEEFT U VOOR HET LAATST ZUIVER WATER GEDRONKEN?

Water de combinatie van zuurstof en waterstof, is een zeer belangrijke schakel in het fysieke energie, verbrandings en ontgiftingsproces binnen ons lichaam. Dit komt niet alleen door het feit dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat maar tevens omdat water een overgangssubstantie is tussen de stoffelijke (vloeistof) en fijnstoffelijke (gas) wereld in ons lichaam.

Wanneer we dus te weinig en ook nog eens vervuild water drinken is het lichaam steeds minder in staat haar afvalstoffen via o.a. de nieren, huid etc. af te voeren.

Tevens raken de uitwisselingsmembramen tussen uw bloedsomloop en zenuwen netwerk verstopt waardoor er geen goede communicatie en stapsgewijze ontgifting (zenuwen en organen richting het bloed) meer kan plaatsvinden.

Wanneer we dit ontgiftingsproces ook nog eens versnellen (vastenkuren e.d.) mag wel duidelijk zijn dat het lichaam de grote toevoer van afvalstoffen niet meer aankan en reageert door allerlei ontgiftingsverschijnselen zoals hoofdpijn, hartkloppingen, zweten, jeuk etc etc.

Allemaal zaken die voorkomen hadden kunnen worden wanneer u voldoende kwalitatief water per dag zou drinken.

Het is daarom altijd raadzaam om eerst de kwaliteit van het water in uw lichaam weer op orde te brengen voordat u met wat voor (ontgiftings) therapie dan ook begint.

Water is bij nog sterk vervuilde mensen (chronisch zieken) van levensbelang om het genezings- c.q. ontgiftingsproces te bevorderen en optimaliseren.

Aangezien uw watervoorraad iedere 5-10 dagen volledig ververst wordt is het dus verstandig om iedere dag zoveel mogelijk (1,5-2 liter per dag) zuiver water te drinken om bovenstaande ontgiftingsverschijnselen te voorkomen.

Het leidingwater in de meeste landen is echter van uitermate slechte kwaliteit. Dit komt omdat de bron waar de meeste waterleidingbedrijven hun water vandaan halen zodanig vervuild is dat geen enkele chemische en informatieve zuivering meer in staat is om schoon water op te leveren.

Al onze grote rivieren en meren zijn immers door de industrie en intensieve land- en tuinbouw zwaar chemisch en informatief vervuild in de afgelopen 100 jaar.

Door nu ook nog eens chloor en allerlei andere chemische reinigingsmiddelen in te zetten krijgen we weliswaar een schijnbaar drinkbaar maar nog steeds giftig eindproduct.

Het chloor doodt immers de meeste virussen en bacteriŽn maar levert als bijproduct allerlei genetische mutaties en kankerverwekkende stoffen op zoals trihalomethanes (THMSs), dichloro acedic acid (DCA), MX en chloroforms.

Wanneer we dit water ook nog eens door allerlei leidingen van koper, lood en plastic laten lopen die door de tand des tijds zijn aangetast dan is er niet veel goeds bij de kraan en douchekop te verwachten.

Meer moderne methoden om water te ontsmetten zijn gebaseerd op oxidatie van de bacteriŽn. Hiervoor gebruikt men ultraviolet licht of ozon. De gedode bacteriŽn blijven ook bij deze methode in het water aanwezig, waardoor ze alsnog ziekteverschijnselen kunnen veroorzaken bij gevoelige personen. Bovendien is er een theorie welke beweert dat er in deze bacterielijkjes virussen kunnen ontstaan die vrij kunnen komen. Dit zou de toename van virale infecties en het ontstaan van nieuwe ziekten kunnnen verklaren (dr. ir. W. van Loock).

 

 

Helaas ik ben er nog steeds mee bezig. Wordt vervolgd....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BACK