Welkom op mijn Site | Het kind met een onzichtbare handicap | Vitaliteit van Water | Magnetronvoedsel?Lees dan dit eerst even!! | Magnetron en Inductie, leve de gezondheid | De Gevaren van Elektrosmog | Colloidaal Zilver, het eerste redmiddel | De waarheid over Aspartaam!! | Vitaminen en Mineralen in 2006? Wat gaat er gebeuren?? | De rekening van 100 jaar Materialisme!!!! | Vrouwen in de vervroegde overgang, alsof het niets is!! | Noorwegen | Anna`s Favos Links | Gastenboek | Weblog | Wat is er aan de hand met onze voeding? | Rapport; Tekorten in de Nederlandse Voeding

ELEKTROSMOG Wat weet U ervan?

GSM, UMTS, BLUE TOOTH, MAGNETRON,INDUCTIEKOOKPLAAT,HOOGSPANNINGSKABELS,DRAADLOOS INTERNET, MEN WORDT ER ZIEK VAN!!!!

Natuurlijk wil ik via deze weg, niemand ongerust maken,maar wel op de gevaren wijzen die hier bovengenoemd spelen. Elektrosmog een naam waar  vele gevaren aan kleven. Niet alleen voor mens, maar voor elk levend individu. Een naam die steeds vaker wordt genoemd in de media. En niet voor niets. Helaas schijnt het nog een hele lange weg te gaan, voordat het doordringt door burgers, artsen en politiek. Zelf denk ik , dat de laatste categorie er weinig aan zal veranderen, immers hier speelt natuurlijk Geld de hoofdrol, en zullen de raporten, die er al in vele getale zijn, zoals altijd verdwijnen in de doofpot. Was het ook niet zo, dat héél lang geleden er ook een affaire speelde bij de politiek, als het gaat om de ASBEST. De politiek wist allang wat de gevaren waren van asbest, maar heeft de burgers constant om de tuin geleid. Dit zal zeker weer gebeuren, als het gaat om de gevaren van Elektrosmog!!! Hoelang het gaat duren,weet ik niet, maar de gevolgen zijn imens groot. U kunt de artikelen lezen en zelf u oordeel vellen. Ik wil het u in ieder geval niet onthouden.

 

 

Elektrosmog/Elektrostress

   Veel mensen hebben een chronische of hardnekkige kwaal - slecht weinigen beseffen dat deze wel eens veroorzaakt kan zijn door elektrosmog, een ziekmakende invloed die reeds vanaf de conceptie werkzaam is. 

Elektrosmog en Elektrostress, wat houdt het in?? 

   Elektrosmog is een vorm van milieuverontreiniging door kunstmatig opgewekte elektriciteit zoals de steeds aanwezige netspanning in onze woning. Elektriciteit veroorzaakt velden die op ons lichaam inwerken. Deze voortdurende inwerking van niet-biologische velden prikkelen dag en nacht ons lichaam en bouwen spanning (=stress) op in ons lichaam. Omdat het hier om een opgebouwde spanning in ons lichaam gaat door elektriciteit, wordt deze vorm van stress aangeduid als 'elektrostress'.

 Wat betekent het voor de gezondheid?

     In het algemeen zijn mensen zich niet echt bewust van de schadelijkheid van deze onnatuurlijke velden en straling. Dit komt mede doordat dergelijke velden niet direct door onze zintuigen worden waargenomen; ze zijn onzichtbaar, reukloos, enz. Er kan bovendien een neiging bestaan om datgene wat we niet zien als niet-bestaand te beschouwen. Ook is het niet uitgesloten dat we bewust of onbewust de consequenties niet onder ogen willen zien en een bepaalde struisvogelpolitiek willen volgen onder het motto: wat niet weet dat niet deert.

   Er zijn echter reeds talloze onderzoeken gedaan en rapporten verschenen over de schadelijke inwerking van niet-biologische velden op mensen en dieren. Dergelijke rapporten waren jarenlang slechts in beperkte kring bekend en mensen in het algemeen werden in het ongewisse gelaten... Gelukkig wordt er heden ten dage meer bekendheid gegeven aan de gevaren van elektrosmog door middel van symposiums, boeken en artikelen in tijdschriften Hierdoor zijn we er wel van overtuigd geraakt dat het wonen bij een hoogspanningsmast slecht is voor onze gezondheid en allerlei aandoeningen kan veroorzaken. Wat we meestal echter niet beseffen is dat in onze eigen woning (die niet onder een hoogspanningsmast staat) dezelfde grote veldsterkten kunnen heersen als die onder een hoogspanningsmast worden gemeten. Bij een hoogspanningsmast zijn weliswaar de spanning en stroom hoger en groter dan in onze woning, maar daar staat tegenover dat we in huis veel dichter bij leidingen en apparatuur zitten waardoor de veldsterkten toch van dezelfde grootte zijn.

   In de praktijk vindt de opbouw van elektrostress dus gewoon thuis en op het werk plaats! Dit zal zijn tol eisen. Maar hoeveel jaren zal het nog duren voordat het duidelijk is dat talloos veel chronische en hardnekkige aandoeningen hun oorzaak vinden bij elektrosmog?

 

 

Welke klachten kunnen zich uitten door elektrosmog?

» - leer, concentratie- en gedragsstoornissen bij kinderen (bv hyperactiviteit)
» - bloeddrukafwijkingen, die met medicamenten steeds moeilijker te beïnvloeden zijn 

» - hartritmestoornissen · hartinfarcten en beroertes bij steeds jongere mensen
» - hersendegeneratieve aandoeningen (bv Morbus Alzheimer) en epilepsie
» - kanker zoals leukemie en hersentumoren » - hartritmestoornissen · hartinfarcten en beroertes bij steeds jongere mensen
» - hersendegeneratieve aandoeningen (bv Morbus Alzheimer) en epilepsie
» - kanker zoals leukemie en hersentumoren

                 

 


     Hoofdpijn en migraine
» - chronische vermoeidheid
» - innerlijke onrust
» - slapeloosheid en moeheid overdag
» - oorsuizingen
» - gevoeligheid voor infecties
» - zenuw- en andere pijnen, die met normale oorzaken niet verklaarbaar zijn om slechts een paar symptomen te noemen.

 

Het begint met het warm worden van enkel het hoofd; alsof je opvliegers krijgt.
Vervolgens treedt slapeloosheid op; meestal wordt je dan wakker tussen 3 en 6 uur 's nachts. Je wordt niet uitgerust wakker.
Vervolgens krijg je chronische hoofdpijn en ben je eigenlijk konstant moe.
Vergeetachtigheid slaat toe; je kunt je geen namen van mensen en dingen herinneren of voor de geest halen.
Pijn in de gewrichten, armen en benen. Pijnlijke (gezwollen) onderbenen en voeten.
De bloeddruk stijgt en er treden hartritmestoornissen op.
Je moet boeren, hebt last van de maag en darmen.
Problemen (verzakken) met de blaas en het moeilijk in de hand houden ervan; onvrijwillig urineverlies.
De suikerspiegel wordt erg onregelmatig.
Oorsuizingen en haaruitval horen er ook bij.
Kinderen hebben leerproblemen, zijn hyperaktief en agressief.
Parkinson en Alzheimer treden steeds vaker op bij ook jongere mensen.
Vaak veel slijm in de keel.
Slechter zien.
Het gevoel hebben dat alle energie uit het lichaam getrokken wordt.

Mannen kunnen last hebben van erectiestoornissen en kunnen steriel worden. De snelheid van de spermatozoïden neemt af.


 
SLAAPSTOORNISSEN                                                                       

Slaapstoornissen zijn een bekend verschijnsel.
Daarbij treedt nog iets anders op.
's Nachts, als het lichaam denkt, dat het donker is, maakt het lichaam het hormoon Melatonine aan. Hoogfrequente straling van bv. GSM zendmasten of DECT telefoons ziet het lichaam als LICHT, en maakt daarom minder Melatonine aan.
Melatonine regelt een aantal processen in het lichaam en maakt ondermeer stoffen die tumoren tegengaan.
Vrouwen met borstkanker blijken doorgaans een te lage melatonine spiegel te hebben.
Een amerikaans arts heeft een aantal zelfmoorden onderzocht en vond bij alle een Melatonine spiegel van nul.
Het is daarom ook al van belang dat het lichaam voldoende Melatonine aanmaakt.
Bij onvoldoende aanmaak kan de arts Melatonine voorschrijven.
Deze Melatonine zien wij niet als een slaapmiddel, maar als een aanvulling op een tekort.
Bij afdoende afscherming in de slaapkamer blijkt dan, dat het lichaam zelf weer voldoende Melatonine aanmaakt en zijn deze pillen niet meer nodig.