Welkom op mijn Site | Het kind met een onzichtbare handicap | Vitaliteit van Water | Magnetronvoedsel?Lees dan dit eerst even!! | Magnetron en Inductie, leve de gezondheid | De Gevaren van Elektrosmog | Colloidaal Zilver, het eerste redmiddel | De waarheid over Aspartaam!! | Vitaminen en Mineralen in 2006? Wat gaat er gebeuren?? | De rekening van 100 jaar Materialisme!!!! | Vrouwen in de vervroegde overgang, alsof het niets is!! | Noorwegen | Anna`s Favos Links | Gastenboek | Weblog | Wat is er aan de hand met onze voeding? | Rapport; Tekorten in de Nederlandse Voeding

Het Gevaar van Magnetron en Inductie

Steeds vaker komt het voor dat mensen problemen hebben die veroorzaakt zijn door de inductie kookplaat. Het is tijd dat hier meer duidelijkheid over komt. Intussen heeft 9 van de 10 verkochte keukens een inductie kookplaat.

De meeste verkopers van inductie kookplaten hebben een goed verhaal, maar weten de achtergrond niet van dit dodelijke keukenapparaat. Juist uw vertrouwen in die verkoper doet u mogelijk besluiten toch maar die duurdere inductie kookplaat te nemen. Ja, duurder is het zeker; het zet namelijk uw gezondheid op het spel. En uw gezondheid is uw grootste en rijkste bezit!

Wanneer men beiden buitenshuis werkt, is het prettig na thuiskomst snel warm te kunnen eten. Wanneer we onze huilende hongerige baby willen voeden met een fles, is geduld niet aan te slepen. Hierop heeft de industrie handig ingespeeld; immers tijd is geld. Dat geldt zeker voor deze industrie, want men verdient veel geld aan apparatuur die, door veelvuldig gebruik, de gezondheid van mens en dier in gevaar brengen kan. Klanten eerlijk voorlichten hierover is ver te zoeken; immers handel moet er bedreven worden en mode/rages helpen een handje hierbij. Het moet nog maar bewezen worden, zegt men dan! Je zult die persoon maar zijn die kanker kreeg door met grote regelmaat bloot gesteld te zijn aan straling direct van het apparaat of meegekregen via het verwarmde voedsel. Om nog maar niet te spreken over het kapot gestraalde voedsel, dat amper nog voedzaam is.

Heeft u wel eens nagedacht over het feit dat hoog frequente straling ongezond is?
Wanneer uw lichaam bestraald wordt, volgens de medische symptoombestrijders 'om de ziekten te behandelden', en uw haar valt uit, zegt dat veel over de gevolgen van deze straling.
Niet erg gezond of wel? U weet immers ook dat door hoge frequentiebestraling de meeste mensen kaal worden.
De mens die voor 70% uit water bestaat (een product met een kortstondig fotografisch geheugen), houdt dus ook de straling nog een poosje vast na de behandeling.
Zo kunnen we straling meten 5 jaar na de bestraling!
Zal voedsel met die hoge frequentiedosis dan ongevaarlijk zijn?
Als u daar ja op denkt te moeten zeggen, dan wachten wij nog wel enkele jaren, maar de waarheid komt altijd aan het licht.
Dus ook de onwaarheid dat magnetrons en inductie kookplaten onschadelijk zouden zijn.
U heeft natuurlijk ook voor gebruik de afweging gemaakt, bewust zijnde van het feit dat voedsel verwarmd met hoge doses (warmte) straling totaal geen voedingswaarde meer kan bevatten?
De meeste natuurlijke bestanddelen worden vernietigd door hoge frequentiestraling.
Wanneer men voedsel eet dat in een magnetron is verhit of ontdooid, treden in het bloed veranderingen op die kenmerkend zijn voor de eerste fasen van het ziekteproces van de mensen die aan kanker lijden. Dit kwam immers al aan het licht bij onderzoek verricht door dr. Hans Ulrich Hertel, maar zijn mond werd gesnoerd door de fabrikanten via een rechtzaak in 1993. Later in 1998 is dit teruggedraaid door het Europese Hof (Vrijheid van meningsuiting).
KopieŽn van het onderzoeksrapport: The World Foundation of Natural Science, Box 632, CH-3000 BERN, Zwitserland. Tel. 0041-334381158.

Er zijn onderzoeken verricht naar de gevolgen van verandering in de samenstelling van het bloed door blootstelling aan straling. Dit kan natuurlijk ook straling van uw magnetron of inductie kookplaat (meer dan 400.000 Hertz) zijn. Water heeft een fotografisch geheugen zodat het de hoge energiefrequentie (straling) die even vastgehouden wordt, u uit balans brengt als u dit energetisch geladen voedsel uit magnetron of van inductie kookplaat eet. Uw lichaam krijgt die zeer hoge energiewaarden te verwerken, terwijl een lichaam in balans 7,83 Hertz is. Uw lichaam compenseert dus continue voor de foute manier van voedselbereiding. Door de veelvuldige herhaling van voedselporties met hoge stralingsenergie moet dit elke keer weer door het lichaam gecompenseerd worden. Naar verloop van tijd (3-4 jaar) trekt het lichaam dat niet meer omdat het conditioneel niet op te brengen is. Het effect wordt ook nog versterkt doordat bereidingswijze via inductie en magnetron de voedingswaarde van voedsel meer dan halveert. Een bord zand zal mťťr voeding bevatten.

Het bloedbeeld, de witte bloedlichaampjes worden zelfs afwijkend van vorm, is met de microscoop te zien wanneer men op deze wijze bereid voedsel nuttigt. Geen wonder dat het lichaam door het ontbreken van veel essentiŽle vitaminen, mineralen en enzymen het niet meer opbrengen kan en ziekteverschijnselen in opmars zijn. Van hoge stralingsbronnen is bekend dat het immuunsysteem daardoor erg afgezwakt wordt, waardoor er verhoogde kans op bijvoorbeeld leukemie is. Inderdaad inductie en magnetron brengen veel snelheid in de voedselbereiding en afbraak van het immuunsysteem. De gebruiker zit met de neveneffecten.

Samenvatting:
Voedsel uit de magnetron of van een inductiekookplaten bevat zoveel elektromagnetische energie dat het lichaam een teveel aan energie krijgt. Het lichaam probeert deze energie weg te werken via een neutraliseringproces. Het gaat namelijk anti-energie of tegen-pool energie aanmaken om het overschot af te voeren en weer op 7,83 Hertz terug te komen. Dit kost ook weer arbeid en is dus vermoeiend, maar van slapen komt er dan niet veel, want uw lichaam moet 'doorwerken' om de energie te neutraliseren. De praktijk leert dat wanneer men overstapte op een gaskookplaat de problemen binnen korte tijd verdwenen waren.

Het is zelfs aangetoond met wetenschappelijk onderzoek dat witte bloedlichaampjes afwijkingen vertonen door inductie en daarbij werd een gelijkenis getrokken met mensen die kanker hebben. Hoeveel dagen/maanden/jaren houdt u dit vol? De meeste mensen maar 3-4 jaar! Tevens is er zoveel stralingsenergie door het voedsel gejaagd om het maar warm te krijgen dat de nuttige stoffen zoals enzymen, vitaminen, mineralen en natuurlijke suikers zodanig vervormd zijn dat ze belastend werken op het lichaam, danwel volledig hun werking verloren hebben.

Een bord zand bevat meer voeding dan voedsel van inductie of magnetron wordt in praktijk door meerdere mensen beweerd, die zich bewust zijn van storende invloeden. Wetenschappelijk is dit ook aangetoond: wanneer men voedsel uit de magnetron en van inductie eet, treedt er een toename op van het aantal kankercellen in het bloed. Voedsel uit de magnetron nuttigen, brengt het lymfesysteem uit balans zodat dit niet meer optimaal werkt. Het lichaam is dan niet afdoende meer beschermd tegen de ontwikkeling van kanker, infectieziekten, etc.

Praktijksignalen
In de praktijk komt het regelmatig voor dat mensen die op inductie kookten, gezondheidsproblemen hadden. Toen deze mensen weer gingen koken met gas konden ze spontaan wel weer slapen, de darmklachten en het onpasselijke gevoel verdwenen, de ontlasting werd weer normaal en de hoofdpijnen verdwenen. Dit zegt toch genoeg.

Om werkelijk gezond te worden, dient men ook accuut te stoppen met koken in magnetron en/of op de inductie. Absolute voorkeur heeft nog altijd de gaskookplaat, waarbij het gas behandeld is met EMS brandstof.

Negatieve spin inversie
Het is zelfs zo, dat door hoge lichaams overstemmende elektromagnetische energiewaarden, van bijvoorbeeld het voedsel, de elektronen om de celkernen van het lichaam in de omgekeerde richting kunnen gaan draaien, waardoor een negatieve spininversie ontstaat. Cellen gaan verkeerd om hun werk doen, door verkeerde beÔnvloeding. Mensen met negatieve spininversie hebben volop gezondheidsklachten zo heeft de praktijk geleerd. Zolang men ook niets aan deze negatieve spininversie doet, blijft behandeling van symptomen dweilen met de kraan open.

Oplossing
Middels metingen kan de Ommekeer u het zwaar schadelijke effect van de inductiekooktechniek en de magnetron demonstreren.
Neutraliseerbaar is de inductie kookplaat wel, echter bij uitgeschakelde kookplaat begint de neutralisator te storen. De Ommekeer wil niemand schaden, in geen enkele situatie. Met andere woorden: verwijdering van inductiekookplaat en magnetron is de enige oplossing.

Bron: de Ommekeer