Welkom op mijn Site | Het kind met een onzichtbare handicap | Vitaliteit van Water | Magnetronvoedsel?Lees dan dit eerst even!! | Magnetron en Inductie, leve de gezondheid | De Gevaren van Elektrosmog | Colloidaal Zilver, het eerste redmiddel | De waarheid over Aspartaam!! | Vitaminen en Mineralen in 2006? Wat gaat er gebeuren?? | De rekening van 100 jaar Materialisme!!!! | Vrouwen in de vervroegde overgang, alsof het niets is!! | Noorwegen | Anna`s Favos Links | Gastenboek | Weblog | Wat is er aan de hand met onze voeding? | Rapport; Tekorten in de Nederlandse Voeding

COLLOIDAAL ZILVER, HET EERSTE REDMIDDEL

Zelf komt het bij mij uit de kraan en als ik wil kan ik de auto ermee wassen.Colloidaal zilverwater nu zonder zilverdeeltjes. Ook dit kan. Immers water heeft een geheugen en is dan ook te kopieŽren. Hier maken wij nu gebruik van en het bevalt me goed. Griep, verkouden, andere kwalen, geen probleem. Geen antibiotica hier in huis. Jammer dat de heren tegen kwakzalverij er anders over spreken, maar ware het niet dat er vele lieden inzitten, die ergens weer te maken hebben met geneeskunde, farmaceutische industrie of andere reguliere gezondsheidszorg!!

Natuurlijk, als iedereen er gebruik van zou maken, komt er geen geld meer binnen en dat is nou net de gehele bedoeling ervan, om dit middel, als evenals andere natuurlijke middelen te verbannen. Zie het stuk over mineralen en vitaminen in de toekomst.Helaas heeft en draait het allemaal om geld ,en bepaald straks, als het aan de overheid ligt, wat wij mogen slikken, wat wij mogen eten en als het kan hoe ziek wij moeten worden.

Nu las ik net op een andere site, waar je eventuele apparaten kunt kopen het volgende:

U merkt dat deze site veranderd is. Dit komt omdat eind juli 2005 toezichthoudende instanties ons wezen op het feit dat wij in overtreding waren. Het volgende is er aan de hand:
Zilverwater behoort nu tot de voedingssupplementen. Volgens de nu bestaande wetgeving mogen bij de verkoop van voedingssupplementen geen medische claims of eigenschappen vermeld worden. Men mag zich bij de verkoop alleen in algemeenheden uitdrukken en zelfs geen verbindingen aangeven naar andere informatiebronnen.  Bron: colloidaalzilver.nl..

Ik bedoel maar ze zijn al hard op weg, om het e.e.a. te verbannen. Bij deze firma heb ik mij eerste apparaatje gekocht. En zijn de zilverstaafjes vaak gebruikt.En met plezier. Ik doe niet aan verkoop, indien nodig en ik kan hiermee iemand overtuigen, kom eens langs en probeer. Verscheidene mensen heb ik hiermee geholpen en vooral als het ging om kinderen met astma. Ouders die sceptisch waren, het niet wilden geloven, zagen het zelf. Echt niet zoals de televisie commercials; het is AMAZING, nee het is een redmiddel. Het was niet voor niets een antibioticum wat goedgekeurd was door de FDA, maar en dat is het er werd geen geld aan verdiend. Ik ga weer back to basic en leer mijzelf te verdiepen in de organische leer. Hoop vele met mij....

COLLOIDAAL ZILVER, HET EERSTE REDMIDDEL BIJ VIRUSSEN, BACTERIEN, SCHIMMELS, PARASIETEN EN PRIONEN

Iedere cowboy die een paar honder jaar geleden naar het wilde westen van Amerika trok wist dat hij altijd een zilveren dollar bij zich moest hebben om te overleven in de woestenij. Niet omdat hij hiervoor onderweg de broodnodige zaken kon kopen om te overleven maar omdat hij deze zilveren dollar gebruikte om zijn water en melk te zuiveren. Zilver staat namelijk al sinds mens heugenis bekend als het beste antibioticum tegen virussen, bacterieen, schimmels, parasieten en prionen dat er op aarde fysiek bestaat. Zover nu bekend zijn er meer dan 1000 infectie ziekten die niet tegen zilver bestand zijn. Over hoe zilver nu precies werkt lopen de meningen uiteen. Dus laten we maar gelijk de werking van zilver wetenschEppelijk belichten en de rest van de 3D onwetendheid achter ons laten. Zuiver zilver (+99,9%) is na goud het meest hoog frequente element wat we op onze aarde kennen. Dit komt omdat dit element atomair nog bijna zuiver gekoppeld is met de achter dit atoom liggende isotopische vortex van vrije energie. Zuiver zilver laat eenheids en interdimensionale vrije energie dus het beste door in deze derde dimensie. Het gevolg is dat wanneer iedere zilver atoom in contact komt met een laagfrequente infectie bron deze daadwerkelijk letterlijk verlicht wordt waardoor de verdichtingen ofwel blokgolven letterlijk oplossen in deze hoog frequente vrije energie vortex. Virussen, bacterien, schimmels, parasieten en prionen kunnen dus nooit resistent worden tegen colloidaal zilver. Het is immers niet het atomaire zilver dat het werk doet maar de vrije energie die door de interdimensionale poort de zieke (atomen) cellen binnenkomt. Zilver is dus een interdimensionale bruggenbouwer tussen onvrije atomaire en vrije isotopische intelligente energie. Tevens zal zilver de goede virussen, bacterien, schimmels, parasieten en prionen in ons lichaam niet doden omdat deze bij het gezonde spectrum/dimensie/bandbreedte van een gezond mens passen dus al over voldoende vrije energie beschikken. Om het zuivere zilver zo goed mogelijk over uw hele lichaam te verspreiden is het zaak om het in zodanig kleine deeltjes (colloidale deeltjes) toe te dienen dat ze makkelijk de celmembramen kunnen passeren om hun verlichtende werk aldaar uit te voeren. Vandaag is het middels elektrolyse mogelijk om microscopisch (colloidaal) kleine deeltjes van een zuiver zilver staafje in water los te weken waar het direkt zowel intern als extern voor uw fysieke lichaam gebruikt kan worden.

Voor de meeste mensen zal bovenstaande uitleg waarschijnlijk wat te diepgaand zijn, daarom hieronder een lijst van virussen, bacterien, schimmels, parasieten en prionen waartegen colloidaal zilver vandaag gebruikt kan worden.

∑ Anthrax Bacilli

∑ Appendicitis

∑ Axillae and blind boils of the neck

∑ B. Coli, Communis, Dysentry, Tuberculosis

∑ Bacillary Dysentery

∑ Bladder Irritation

∑ Blepharitis

∑ Boils

∑ Bromidrosis in axillae, in feet

∑ Burns and wounds of the cornea

∑ Cerebro-spinal Meningitis

∑ Chronic Cystitis

∑ Chronic Eczema of anterior nares, metus of ear

∑ Colitus

∑ Cystitis

∑ Dacrycystitis

∑ Dermatitis suggestive of toxaemia

∑ Diarrhoea

∑ Diptheria

∑ Dysentery

∑ Ear Infections

∑ Enlarged Prostate

∑ Epidtymitis

∑ Erysipelas

∑ Eustachian (potency restored)

∑ Follicular Tonsilitis

∑ Furunculosis

∑ Gonococcus

∑ Gonorrhoea, conjunctivitis, ophthalimia, prostratic gleet

∑ Haemorrhoids

∑ Hypopyon ulcers

∑ Impetigo

∑ Infantile Disease

∑ Infected ulcers of the cornea

∑ Inflammatory Rheumatism

∑ Influenza

∑ Interstitial Keratitis

∑ Intestinal troubles

∑ Lesion Healing

∑ Leucorrhoea

∑ Menierís Syndrome

∑ Nasal Catarrh

∑ Nasopharyngeal Catarrh

∑ Oedematous enlargement

∑ Offensive discharge of chronic suppuration in Otitis Media

∑ Ophthalmology

∑ Opthalmic practices

∑ Para-Typhoid

∑ Paramecium

∑ Perineal Eczema

∑ Phelgmons

∑ Phlyctenular Conjunctivitis

∑ Pneumococci

∑ Pruritis Ani

∑ Puerperal Septicaemia

∑ Purulent Ophthalmia of infants

∑ Pustular Eczema of scalp

∑ Pyorrhoea Alveolaris (Riggs Disease)

∑ Quisies

∑ Rhinitis

∑ Ringworm of the body

∑ Scarlatina

∑ Sepsis

∑ Septic Tonsillitis

∑ Septic Ulcers of the legs

∑ Septicaemia

∑ Shingles

∑ Soft Sores

∑ Spring Catarrh

∑ Sprue

∑ Staphyloclysin (inhibits)

∑ Staphylococcus Pyogenea, Pyogens Albus, Pyogens Aureus

∑ Streptococci

∑ Subdues inflammation

∑ Suppurative Appendicitis (post-op)

∑ Tinea Versicolor

∑ Tonsolitis

∑ Typhoid

∑ Typhoid Bacillus

∑ Ulcerative Urticaria

∑ Urticaria suggestive of toxemia

∑ Valsavaís inflammation

∑ Vincentís Angina

∑ Vorticella

∑ Warts

∑ Whooping Cough

RECENTE BEVINDINGEN

∑ Adenovirus

∑ Aspergillus Niger

∑ Bacillius Typhosus

∑ Bovine Rotovirus

∑ Candida Albicans

∑ Endamoeba Histolytica (cysts)

∑ Escherichia Coli

∑ Legionella Pneumophila

∑ Mad Cow Disease (BSE/MKZ)

∑ Poliovirus 1 (Sabin strain)

∑ Pseudomonas Aeruginosa

∑ Salmonella

∑ Spore-forming Bacteria

∑ Staphylococcus Aureus

∑ Streptococcus Faecalis

∑ Vegetative B. Cereus cells

Bronnen: The use of colloids in health and disease (1919) by Alfred B. Searle, Colloids in biology and medicine (1919) by H. Bechhold en Index-Catalogue of the library of the surgeon generalís office of the United States Army (1931) U.S. Printing Office, Washington D.C.

Nadat u bovenstaande lijst, die zelfs door de Amerikaanse overheid in 1931 (voor de opkomst van penicilline en de farmaceutische industrie) werd uitgegeven gelezen heeft zult de handen in het haar slaan met de vraag waarom wij vandaag allemaal chemische troep met vele bijverschijnselen slikken terwijl het antwoord op vele (infectie) ziekten simpelweg het zeer goedkope colloidaal zilver is. Het antwoord is: er wordt te weinig verdiend aan colloidaal zilver en je kan het als bedrijf niet patenteren. Je gaat je dan ook steeds meer afvragen wat voor soort mensen het zijn die vandaag aan het hoofd van onze ziekenhuizen staan en we praten hierbij niet over de artsen maar over de directie en het management die het (inkoop)beleid bepalen.