Welkom op mijn Site | Het kind met een onzichtbare handicap | Vitaliteit van Water | Magnetronvoedsel?Lees dan dit eerst even!! | Magnetron en Inductie, leve de gezondheid | De Gevaren van Elektrosmog | Colloidaal Zilver, het eerste redmiddel | De waarheid over Aspartaam!! | Vitaminen en Mineralen in 2006? Wat gaat er gebeuren?? | De rekening van 100 jaar Materialisme!!!! | Vrouwen in de vervroegde overgang, alsof het niets is!! | Noorwegen | Anna`s Favos Links | Gastenboek | Weblog | Wat is er aan de hand met onze voeding? | Rapport; Tekorten in de Nederlandse Voeding

DE REKENING VAN 100 JAAR MATERIALISME

In nog geen honderd jaar is door intensieve landbouw, tuinbouw en veeteelt in de westerse wereld meer dan 70% van de minerale voorraden uit onze aardbodem verdwenen.

U begrijpt dat u dus steeds meer moet eten om benodigde hoeveelheid mineralen binnen te krijgen.

Iedere wetenschapper weet dat hij of zij die maar 30% van de dagelijks benodigde mineralen binnenkrijgt vroeg of laat ziek zal worden.

Dit is geen voorspelling maar een wetenschappelijk bewezen feit.

Aangezien ons lichaam uit ongeveer (afhankelijk van uw leeftijd en wijsheid) uit 70% water en 30% mineralen bestaat mag duidelijk zijn dat een tekort aan mineralen gigantische gevolgen heeft voor uw welzijn.

Besef dat zonder een optimale minerale voorraad uw vitaminen, enzymen, essentiŽle oliŽn, hormonen hun werk niet meer kunnen doen in uw lichaam.

Zonder mineralen stopt uw lichaam stapje voor stapje met functioneren.

Dit is zeker het geval tijdens een van de vier overgangen waarmee ieder mens in zijn of haar leven mee te maken krijgt (zie boek De Toekomst Van De Wereld Gezien Door De Ogen Van Onze Kinderen).

Dr. Koop en Dr. Pauling hadden het dus bij het juiste eind.

Alles wat u vandaag eet en slikt aan vitaminen, enzymen, essentiŽle oliŽn en nog erger hormonen wordt zonder mineralen gewoon uitgescheiden via uw huid, urine en ontlasting omdat het geen basis vind (katalysator ofwel omzetter) om het om te zetten in een LEVENSmiddel.

 GERESPECTEERDE ARTSEN AAN HET WOORD

Wanneer de hierboven genoemde artsen en duizenden collegaís dit melden moet er wel iets heel verschrikkelijks mis zijn met onze huidige voeding.

Wat weten deze WetenschEppers dat u nog niet weet.

Allereerst constateren deze artsen dat u vandaag 3 tot 4 keer zoveel brood, groente en fruit moet eten om voldoende mineralen binnen te krijgen om gezond te blijven.

Het mag duidelijk zijn dat niemand in onze huidige slankheids en dieet cultuur dit zal doen.

Het alternatief is dus het slikken van minerale supplementen in druppel, tablet en capsule vorm.

Het probleem van de meeste van deze supplementen is dat ze CHEMISCH ofwel ONNATUURLIJK samengesteld worden.

Dit wil zoveel zeggen dat een aantal laboranten die nog niet naar Dr. Koop en Dr. Pauling en collegaís geluisterd hebben maar wat door elkaar heen gooien en dit via hun bedrijf voor honderden guldens per pot verkopen als alternatief geneesmiddel.

De meerderheid van de Nederlandse bevolking slikt deze dure preparaten zonder enig succes ofwel verbetering van de gezondheid omdat de natuurlijke basis volledig ontbreekt.

Een bezoek aan uw huisarts heeft dus meer effect.

 BENT U NOG STEEDS ZIEK NA HONDERDEN KEREN SLIKKEN

De moderne mens van vandaag slikt dan ook honderden chemische regulieren en alternatieve middelen per jaar. Natuurlijk helpen deze middelen even. U gelooft immers tijdelijk aan deze middelen omdat een arts, therapeut en/of alternatieve genezer deze aan u voorschrijft.

Zodra uw geloof aan deze middelen echter afneemt begint het effect van symptoom bestrijding ook steeds minder te worden.

U kunt uw lichaam immers niet voor de gek houden.

Zonder mineralen houdt het simpelweg op te functioneren.

Dit proces van uithongering gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag.

Nee, hiervoor zijn jaren van minerale roofbouw op uw lichaam nodig.

Zodra uw lichaam een tekort aan mineralen binnenkrijgt begint het eerst de reserves in uw botten, tanden, haren, nagels, huid, eicellen, zaadcellen etc. aan te spreken.

Zodra deze nagenoeg volledig opgebruikt zijn blijft er niets anders over dan onze organen zoals hart, hersenen, nieren, longen, lever, gal, maag, darmen etc. uit te hollen (demineraliseren) waardoor deze essentiŽle organen op een overlevings scenario overgaan.

Het gevolg is stress en depressie fase 1, stress en depressie fase 2 en in extreme gevallen chronische ziekten zoals kanker, hart en vaatziekten etc. Dit is natuurlijk nog niet het hele verhaal!

 HOE HERKENT U EEN TEKORT AAN MINERALEN

 

 DE HONGERSNOOD IN DE WESTERSE WERELD

Uit het bovenstaande mag blijken dat er niet alleen honger geleden wordt in Afrika, China, Rusland, Zuid Amerika en AziŽ maar ook in de westerse wereld.

In de westerse wereld koopt u vandaag nog alleen voedings- ofwel maagvullings middelen en geen LEVENSmiddelen meer.

Iedere graankorrel, maiskorrel, rijstkorrel, tomaat, aardappel, biet, boon, sla etc. van onze westerse akkers bevat nog maar 30% of minder aan mineralen, vitaminen dan uw grootouders eens gewend waren. Deze mensen waren eens gezond en kende als enige vijand virussen, bacteriŽn, parasieten en schimmels.

In onze huidige samenleving kunnen wij de meeste van deze virussen door de nieuwe medische wetenschap oplossen.

We zijn alleen vergeten om hierbij gezond te blijven eten en drinken.

De keus waar de westerse wereld en specifiek u vandaag voor staat is VERHONGEREN of LEVEN. Vandaag staan alle middelen u ter beschikking. De vraag is echter maakt u er gebruik van. Ecologische producten die dus relatief veel meer mineralen, vitaminen, amino-zuren etc. bevatten zijn vandaag bij alle reformwinkels en supermarkten te krijgen.

Ze kosten misschien vandaag nog 10-20% meer maar leveren 70% meer gezondheid op.

Voor hen die al enige tijd kampen met gezondheidsproblemen in fase 1,2 en 3 is het echter aan te raden de minerale voorraden extra aan te vullen. Dit doet u niet door een potje synthetisch gefabriceerde mineralen te slikken (welke meer bindmiddelen, conserveringsmiddelen, kleurmiddelen en vulmiddelen bevatten dan echte mineralen) maar alleen gebruik te maken van NATUURLIJKE mineralen.

Deze mineralen zijn vandaag voor een paar tientjes per kilo (waar u voor een jaar genoeg aan heeft) te kopen bij uw apotheek, drogist of reformwinkel en komen over het algemeen uit mijnen in Oostenrijk, Roemenie, Salt-Lake, De Dode Zee en Himalayaís vandaan.

Na een aantal van deze produkten op basis van onze criteria onderzocht te hebben bevelen wij op dit moment een tweetal produkten aan genaamd Schindeleís of Hunza Crystaline zout uit de Himalayaís.

Deze twee producten zijn volledig natuurlijk, bevatten alle voor uw lichaam benodigde mineralen en spoorelementen en beschikken over een EVENWICHTIG geladen electromagentisch veld dat ook wel in vakkringen een Unity Vortex Matrix genoemd wordt.

Wanneer u een meer gedetailleerde uitleg wilt hebben over deze levensprocessen verwijzen wij u naar de onderzoeken die u op het Internet en UniNet kunt vinden.

Natuurlijk blijven wij de leveranciers van deze producten nauwlettend volgen. Wanneer het product immers niet meer aan onze standaards voldoet worden onze lezers hier direct over geÔnformeerd.

De vraag die u zichzelf tot slot dient te stellen is of u vandaag de hele dag 100% GELUKKIG en GEZOND bent geweest.

Wanneer dit niet het geval is wordt het tijd om te veranderen.

Mensen die immers niet op tijd veranderen blijven immers geloven dat de zon om de aarde draait, de aarde plat is, de mens nooit de maan kan bereiken, pokken, pest, cholera, TBC, Spaanse griep, reuma, kanker, hart en vaatziekten, AIDS, SARS etc. ongeneeslijke ziekten zijn.

Niet tijdig veranderen is dus uit vrije wil kiezen om ONGELUKKIG en ONGEZOND te blijven.

Voor hen die nog steeds denken dat er in hun leven niets ten evenwicht zal veranderen verwijzen wij naar de boeken over Socrates, Plato, Galileo, Copernicus, Marie Curie, Joseph Lagrange, Nikola Tesla, Max Planck, James Maxwell, Louis Pasteur, Albert Einstein etc.

Al deze mensen werden in hun begin jaren in het geheel niet geloofd.

Vandaag werkt er geen overheid, ziekenhuis, bedrijf of huisgezin meer zonder de innovatieve ideeŽn, concepten en technologieŽn van deze uitvinders.

De vraag die u zich dan ook vandaag dient te stellen is of u uw zuurverdiende geld in oude achterhaalde kennis, wetenschap en producten wilt steken of in organische kennis ofwel uw toekomst wilt investeren.

Wanneer u vandaag natuurlijk volledig gelukkig en gezond bent hoeft u natuurlijk niets te veranderen.

WAAROM ZIJN ONZE BOSSEN ZIEK

In de afgelopen jaren hebben wij veel in bossen rondgelopen. Wat hierbij opvalt is dat er in de afgelopen tien jaar steeds meer schimmel en kanker vorming (zwarte plekken) voorkomt. 

De oude wetenschappers uit de 20ste eeuw wijden dit aan de zure regen. 

De nieuwe wetenschEppers weten echter beter. 

Deze weten dat stervende bossen en zieke dieren (zoals BSE) voortkomen uit een combinatie van:

1. Demineralisering van onze landbouw, tuinbouw, veeteelt en bosgronden (pH < 7.0).
2. Onnatuurlijke elektromagnetische straling (pH < 7.0).
3. Zure chemische en zware metalen regen (pH < 7.0) etc. 

Waanneer een boswachter de moeite zou nemen om 1 hectare bos te mineraliseren, vrij te maken van onnatuurlijke elektromagnetische straling (Sterrenwacht Westerbork) dan nemen wij de zure regen op de koop toe. 

Dit kleine stukje bos zal als voorbeeld dienen voor de volgende generatie. Een goed voorbeeld van Staatsbosbeheer in Nederland doet immers altijd goed volgen. 

 MINERALEN EN SPOORELEMENTEN ALS SUPERGELEIDERS

De werkzame mineralen en spoorelementen producten die wij de afgelopen jaren onderzocht hebben, hebben een aantal zaken gemeen:

 1. Zij bevatten een zeer hoog gehalte aan Natuurlijk Kiezelzuur SiO2. Behalve het feit dat kiezelzuur de opname en verwerking van zuurstof in al uw lichaamscellen ten goede komt, celveroudering tegengaat, spieren en gewrichten soepel houdt, de huid een soepele en jeugdige verschijning geeft en de stofwisseling bevorderd waardoor diaree en obstipatie tot het verleden behoren heeft het ook nog een andere wetenschappelijke kant.

Kiezelzuur zorgt voor soepele slagaders en is een van de belangrijkste mineralen om Hart en Vaatziekten te voorkomen. Tevens wordt Kiezelzuur (zand) in combinatie met Natuurlijk Aluminiumoxide Al2O2 in uw lichaam gebruikt als supergeleider van al uw zenuw impulsen ofwel het communicatie systeem van uw lichaam.

Het mag duidelijk zijn dat wanneer dit communicatie systeem (door verkramping) niet meer optimaal werkt uw organen niet meer tijdig de juiste impulsen krijgen om hun werk te doen.

In de computerindustrie wordt deze wetenschap al jarenlang gebruikt in de vorm van Microchips.

Deze microchips bestaan voor het grootste gedeelte uit kiezelzuur en aluminiumoxide. Hoe zuiverder deze mineralen zijn hoe sneller de verbindingen en berekeningen (aantal instructies per seconde) uitgevoerd kunnen worden.

Bedrijven zoals IBM, Intel, Texas Instruments en AMD  maken al tientallen jaren van deze natuurlijke wijsheid gebruik.

Een teveel aan Aluminiumoxide wordt door Kiezelzuur geneutraliseerd hetgeen de ziekte van Alzheimer tegengaat. Door nu de natuurlijke balans van Kiezelzuur en Aluminiumoxide in uw lichaam te herstellen herteld u dus ook de communicatie tussen uw hersenen en organen.

Besef goed dat verkramping niet allen uw zenuw- maar ook uw bloedbanen tussen uw hersenen en de rest van uw lichaam afknellen. Vooral ouderen hebben een chronisch tekort aan Kiezelzuur.

De optimale combinatie kiezelzuur en aluminiumoxide heeft trouwens ook nog een zeer belangrijke nevenfuctie.

Door de supergeleidings eigenschappen worden negatieve elektromagnetische golven van Radar, Hoogspanningskabels, TV, PC, Digitale Telefoon, GSM etc. zeer snel weer uit uw lichaam afgevoerd.

Deze moderne pest maakt op dit moment al teveel slachtoffers in deze moderne wereld waar wij onszelf dag en nacht omringen met onevenwichtige straling die niet alleen onze nachtrust maar ook onze werkdag verzieken.

 1. Zij bevatten in natuurlijke optimale verhoudingen:
  1. Natuurlijk Kaliumoxide K2O welke de doorbloeding van de (hart)spieren regelt, onze bloeddruk op peil houdt en het overtollige water afvoert hetgeen de mensen die vandaag een of ander dieet volgen wel zal aanspreken.
  2. Natuurlijk Calciumoxide CaO welke van groot belang is voor sterke botten, tanden, bindweefsel en spiergroei. Tevens is calcium verantwoordelijk voor een regelmatige hartslag en het verzenden van zenuw impulsen. Een gebrek aan natuurlijk calcium veroorzaakt al snel tijdens de menstruatie en overgang bij man en vrouw gevoelens van nervositeit, slapeloosheid en vroegtijdige veroudering.
  3. Natuurlijk Magnesiumoxide MgO welke de hartslag reguleert, spierverkrampingen voorkomt, bloedstolsel en trombose tegengaat, celgroei stimuleert en rustgevend op de zenuwen werkt. Tevens verlaagt het hoge bloeddruk, stabiliseert het de pH waarde op 7.0. en helpt het nierstenen op te lossen.
  4. Natuurlijk IJzeroxide Fe2O3 welke ervoor zorgt dat het bloed over voldoende zuurstof beschikt. Een gebrek aan ijzer maakt lusteloos, moe, slap en meer toegankelijk voor virussen, bacteriŽn en schimmels.Vooral vrouwen die nog menstrueren (veel bloed verliezen) hebben hier problemen mee. Maar ook mannen die teveel zaadcellen verliezen kunnen hierover meepraten.
  5. Natuurlijk Chroom Cr welke de bloeddruk verminderd, bloedvaten verwijderd en tevens de vet- en suikerspiegel reguleert.
  6. Natuurlijk Zink Zu welke de stofwisseling stimuleert, cellen versterkt, haaruitval tegengaat en tevens de immuniteit tegen virussen, bacteriŽn en schimmels versterkt.
  7. Natuurlijk Borium B welke verantwoordelijk is voor de opname van calcium in uw beenderen. Zonder Borium kunt u zoveel calcium slikken als uw wilt zonder dat dit enig effect heeft voor uw lichaam. Volgens een onderzoek van het Ministerie van Landbouw in de U.S.A. zorgt Borium ervoor dat vrouwen na de overgang 40% minder calcium, 33% magnesium en een paar procent minder Fosfor verliezen door hun urine.
  8. Natuurlijk Koper Cu welke verantwoordelijk is voor de formatie van beenderen, hemoglobine, rode bloedlichaampjes en werkt mee aan genezings processen, energie produktie en haar- en huidkleur. Een van de eerste kenmerken van een koper tekort is Osteoporose.
  9. Molybdeen Mo welke in zeer kleine hoeveelheden nodig is voor stikstof  gebruik. Een te lage inname van Molybdeem geeft mond en tandvlees problemen en is de medeveroorzaker van kanker. Fosfor Ph welke verantwoordelijk is voor de opbouw van botten, tanden, celgroei, samentrekken van de hartspier en nierfunctie. Het assisteert tevens in het gebruik van vitaminen en de conversie van voedsel in energie.
 2. Wanneer we hierbij de tekorten aan de overige essentiŽle mineralen en spoorelementen optellen zoals Mangaan Mn, Kobalt Co, Natrium Na, Nikkel N, Vanadium V, Stikstof KI,  Selenium, Zwavel etc. gaat het wel heel erg fout met uw gezondheid.

Zeker wanneer u vandaag bezig bent met moderne chemische afval diŽten welke u letterlijk verhongeren en u alle niet werkzame mineralen en vitaminen voorschotelen die u maar kunt bedenken.

Nee, het wordt weer tijd om naar de natuur te luisteren. Niet in onze laboratoria maar alleen in de natuur worden immers de meest optimale evenwichtige combinaties van mineralen en spoorelementen samengesteld.

Voor hen die nog steeds niet geloven dat de natuur beter werk doet dan een laboratorium waar men nog niet eens in staat is een graankorrel na te maken de volgende uitdaging.

Strooi eens voor vier weken lang 1/8 theelepel per dag van het door u vandaag gebruikte product bij een plant. Strooi hierna dezelfde Schindeleís of Hunza Crystaline Zout uit de Himalayaís bij een vergelijkbare plant en zie wat het verschil is.

Wij hebben het uitgetest op planten, bomen en kippen met uitermate interessante resultaten.

Sinds 1985 worden Schindeleís mineralen voor menselijke consumptie in Oostenrijk, Zwitserland en Oostenrijk gebruikt met de volgende resultaten.

Het hiernavolgende is gebaseerd op de brieven die de heer Schindele de afgelopen jaren heeft mogen ontvangen van diverse consumenten en wetenschappelijk onderzoek van diverse artsen:

Verbetering bij Haren, Huid, Nagels, Menstruatieklachten, Reuma, Migraine, Suikerziekte, Stofwisselingsziekten, Tandvleesontstekingen, Winderigheid, Stress, Potentieproblemen, Doorbloeding, Leverkwalen, Exceem, Heup en Ruggewrichten, Blaasklachten, Hartkloppingen, Depressie, Overspannenheid, Cholosterol, Neusbloeden, Opgezwollen vingers, Wallen Onder De Ogen, Chronische Vermoeidheid, Honger, Stress, Brandend Maagzuur, Misselijkheid, Concentratie stoornissen, Gewrichtspijn, Geheugen,  Beenvliesontsteking, Arthrose, Spijsvertering, Maag en Darmproblemen, Slapeloosheid, Zenuwaandoeningen, Haargroeiproblemen, Hoge Bloeddruk, Ischias, Jicht, Helen van botbreuken, Rimpels,  Stralingsletsel etc.

Inzake het Himalaya zout ontvangen wij ongeveer dezelfde berichten.

 

 8 MAANDEN NAAR EEN OPTIMALE LICHAMELIJKE GEZONDHEID

Acht maanden naar optimale fysieke gezondheid is gekozen omdat al onze lichaamcellen zich iedere acht maanden volledig vernieuwen. Er zijn zelfs mensen die beweren dat ons gehele fysieke lichaam in acht jaar geheel vernieuwd wordt (3 overgangen). 

Wanneer iemand die ziek is dus voldoende LEVENSMIDDELEN tot zich zou nemen is de kans zeer groot dat u zich na acht maanden als herboren zult voelen. Dit herboren voelen is natuurlijk vooral het geval voor hen die nog in fase 1 en 2 verkeren en niet zoals de vele mensen die zich in fase 3 hebben laten behandelen door zeer ZURE chemische middelen en/of zware chirurgische ingrepen waarbij organen of delen van organen zijn weggesneden of weggebrand.

Voor hen is nog alleen van belang dat zij de weg volgen waar zij volledig in geloven.

Natuurlijk helpt het dat u tijdens dit genezingsproces de consumptie van extreem zure voedingsmiddelen zoals sigaretten, koffie, alcohol, koolzuur houdende frisdranken, witte suiker en deeg producten en BSE vlees (tijdelijk) laat staan totdat uw ZUURGRAAD weer in een BASISCHE waarde van pH 7.0 is veranderd. 

Deze verandering kunt u simpelweg meten door uw ochtend (voor ontbijt), middag (voor lunch) en avond (voor diner) urine te meten met een pH staafje welke bij iedere apotheek te krijgen zijn voor F.10-20 per honderd stuks. 

Doop trouwens deze staafjes eens in uw koffie, thee, wijn, bier, cola, 7-Up etc. 

U zult schrikken van het resultaat. Wat wij mensen echter vergeten zijn is dagelijkse kost voor iedere boer in Nederland. Deze houdt exact de ZUURtegraad van zijn grond, vee en gewas bij van dag tot dag. Ongezonde gewassen en veestapel produceren immers minder en zijn nagenoeg onverkoopbaar op de markt. 

De mens gedijt het best bij +/- pH 7.0. Het is maar dat u het weet. 

Tot slot is het tijdstip van inname van deze mineralen van belang. Behalve het feit dat de menselijke cellen zich in een periode van 8 maanden volledig vernieuwen worden tijdens uw slaap ook de nodige reparaties en herstelwerkzaamheden verricht. 

De slaap duurt bij de meeste mensen gemiddeld 8 uur. 

Wanneer we de natuur zouden volgen zou u naar bed gaan wanneer het donker is en opstaan wanneer het weer licht wordt. 

Om praktische redenen gaan wij er echter van uit dat u tussen 21:00-23:00 uur naar bed gaat en tussen 05:00 en 08:00 weer opstaat. 

Wanneer iemand ziek is, is het dus van groot belang om het lichaam hierbij een handje te helpen. 

Wij adviseren daarom ook iedereen de mineralen (1 kleine theelepel per dag) tussen 21:00-23:00 met een groot glas water in te nemen. Het liefst twee uur na uw laatste maaltijd. 

Natuurlijk is het verstandig om gedurende dag 2 liter bronwater te drinken. 

De evenwichtig geladen mineralen en spoorelementen voeden immers niet alleen uw lichaam met levensenergie maar lossen tevens (neutraliseren) de afvalstoffen in het bronwater op. Afvalstoffen die vaak al tientallen jaren in uw lichaam hebben opgehoopt. 

Het bronwater zorgt er hierna voor dat deze gifstoffen zo snel mogelijk via uw bloed en zenuwvloeistoffen uiteindelijk via uw huid, longen, urine en ontlasting uitgeschieden worden. 

Drink u te weinig bronwater dan krijgt u te maken met TIJDELIJKE ontgiftings verschijnselen zoals een opgeblazen gevoel, zweten, hoofdpijn, meer stress of depressie, rode ogen (bij het tegelijkertijd drinken van teveel alcohol), versnelde hartslag, zure urine, zwarte ontlasting etc. 

Dit zijn geen zaken om u zorgen over te maken aangezien dit juist een teken is dat uw lichaam langzaam het gif aan het afvoeren is dat al zovele jaren uw leven letterlijk verzuurt.

Wanneer u voldoende bronwater drinkt komen deze ontgiftingsverschijnselen nagenoeg niet voor. 

 DE DOSERING

Zoals u hierboven gezien heeft is het verstandig om rustig en geduldig te beginnen met een KLEINE theelepel voor het slapen gaan. 

De kosten per dag bedragen dan ongeveer 10 cent. 

Na twee weken wanneer de eerste ontgifting heeft plaatsgevonden verhoogt u ZO NODIG de dosering naar twee theelepels per dag. 

Natuurlijk neemt u uiteindelijk de theelepels in wanneer dit voor uw gevoel (0de seconde) het beste voelt. 

Na verloop van tijd zult u immers merken dat 1 theelepel voor het slapen gaan u teveel energie geeft en dit is natuurlijk minder bevorderend voor de nachtrust. 

Wij zien dan ook veel mensen die na 2-4 weken de theelepels niet meer voor het slapen gaan maar juist in de ochtend en middag innemen. 

Deze dosering wisselt u af met 1 maand innemen en 1 week rust totdat de acht maanden voorbij zijn. 

Rustig aan is hierbij van belang. De gifstoffen die u immers al 30-40-50-60-70 jaar heeft opgebouwd dienen immers rustig en gelijkmatig afgevoerd te worden. 

 NATUURLIJK AFVALLEN IS SLIM

Natuurlijk heeft iedereen voor het volgende jaar goede voornemens. Naast het stoppen met roken en drinken staat vermageren zeker in de top 3. Wanneer vermageren verhongeren betekent zouden wij u dit ten strengste willen afraden.

Bijna alle afval en slankheids producten bevatten nagenoeg geen natuurlijke mineralen en vitaminen etc.

Het gevolg is dat hoe slanker u wordt des te zieker u zich gaat voelen.

Na wederom honderden guldens verloren te hebben besluit u om het volgende geldverslindende slankheids (verhonger) product te proberen of om eerst uw mineralen en spoorelementen voorraad in balans te brengen. De keus in 2005 is aan U!